Worx Robotplæneklipper M500 Plus

Ny 2021-model som nu også har Bluetooth-opkobling, så det er lettere at oprette forbindelse til din robotplæneklipper. Derudover er den ekstra vandtæt (kan spules med vandslange) og udstyret med en intuitiv drejeknap i forbindelse med displayet. 

Vil du have en makker til at klare havearbejdet i sæsonen kan du passende tage et kig på Worx M500 plus robotplæneklipperen. Den kompakte robot navigerer nemt rundt i din have, selv gennem de smalle passager. Den er udstyret med en klippebredde på 18 cm., og klippehøjden kan justeres mellem 30-60 mm. Ydermere har den Worx velkendte Cut to Edge funktion, hvor den formår at klippe plænen næsten helt til kanten. Således har du udgangspunktet for en sund og flot græsplæne – og du kan bruge tiden på andet end havearbejde. 

Worx Landroid M500 2.0 bruger en app til at beregne den mest optimale arbejdsplan ud fra din plænes størrelse. Den er ideel til plæner på op til 500 m2. Gennem appen kan der også justeres i klippetiden i forhold til vejrforholdene der hvor du befinder dig. Du kan forbinde robotten både via wi-fi og bluetooth. Fordelen ved den nye plus-model er den nemme rengøring. Worx M500 plus tåler nemlig at blive gjort rent med haveslangen under bunden.

  • Klarer plæner på op til 500 m2
  • Opkobling via WiFi + Bluetooth
  • 2021: Drejeknap + mere vandtæt
  • WR165E
  • Worx 2021

Obs. Forbehold for udsolgte varer.