H. Daugbjerg A/S er Scandinaviens største distributør af fabriksnye og originale turboladere. Med mere end 5000 turboladere på vort eget lager kan vi levere netop den turbolader, som du skal bruge. Vi leverer overalt i Skandinavien, enten den samme dag eller næste dag.

For os er det vigtigste element ved leverancen af en turbolader den service vi yder. For at yde den bedste tænkelige service for vores kunder bringer vi vores største aktiver i spil nemlig medarbejdere og data.

Vores dygtige og kompetente medarbejdere rådgiver og vejleder vores kunder, hvis de behøver hjælp til at identificere et produkt eller hjælp til at løse et teknisk problem.

Med vores data sikrer vi, at du får netop den turbolader som du har behov for og bliver præsenteret for alle nødvendige informationer eksempelvis Service Bulletins.

Vi udvikler kontinuerligt vores produktprogram. Foruden turboladere har du som kunde også adgang til helt essentielle tilbehørsprodukter. Tilbehørsprodukter består primært af et komplet program af monteringssæt og olietilgangsrør.

H.Daugbjerg A/S er officiel distributør af turboladere udviklet og produceret af samtlige OEM producenter af turboladere til bilfabrikkerne.

Virksomhedens første distributørskab blev tildelt i 1974 af Garrett, verdens største producent af turboladere.